Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας κανάλι στο Youtube:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητέ επισκέπτη,

Καλώς ήλθες στον ιστότοπό μας!

Ο «ΤΡΑΓΟΣ» ιδρύθηκε το 2018 με σκοπό την παραγωγή και προώθηση αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τέτοια προϊόντα μπορούν να παραχθούν μόνο στον «τόπο» τους και με μεθόδους βιολογικής και βιώσιμης γεωργίας. Η χώρα μας, η Ελλάδα, με την ποικιλία των ειδών, τον άπλετο ήλιο και τις ποικίλες εδαφολογικές και μικροκλιματικές συνθήκες της, είναι ένα εργαστήριο δημιουργίας μοναδικών αγροτικών προϊόντων. Θέλουμε να αναδείξουμε αυτόν τον πλούτο.

Επιθυμούμε η χώρα να αποφύγει την αγροτική εκβιομηχάνιση και οι επόμενες γενιές να βρουν καθαρή και εύφορη γη. Επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην απεξάρτηση της χώρας από τη «μονοκαλλιέργεια» του τουρισμού και στην ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικής της επαρχίας.

Είναι σημαντικό για εμάς να φέρουμε τον καταναλωτή πιο κοντά στον παραγωγό και το προϊόν και να του δώσουμε τη δυνατότητα να κατανοήσει τη διαδικασία της γεωργικής παραγωγής και τα οφέλη των αειφόρων καλλιεργητικών πρακτικών. Ο καταναλωτής έχει απομακρυνθεί από τη φύση και τη γεωργία, όμως, με τις επιλογές του μπορεί να κατευθύνει την παραγωγή.

Είναι έμφυτο σε ένα πρότζεκτ σαν το δικό μας να επιζητά συνεργασίες με όσους έχουν παρεμφερείς ιδέες και στόχους. Είμαστε τυχεροί να έχουμε βρει τέτοιους ανθρώπους στη μέχρι τώρα διαδρομή μας και θα χαρούμε για τον καθένα που θα βρίσκουμε στην πορεία μας!

Χαίρομαι που είσαι εδώ και ελπίζω να έχεις μια ευχάριστη πλοήγηση στις σελίδες μας!

Παναγιώτης Βερβενιώτης

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

«ΤΡΑΓΟΣ»

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΤΡΑΓΟΣ» παράγεται από ελιές της ποικιλίας «μανάκι», οι οποίες συγκομίζονται νωρίς, ήτοι μέσα/τέλη Οκτώβρη, σε ελαιώνες που βρίσκονται στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου. Μέσω της πρώιμης συγκομιδής και της άμεσης έκθλιψης και περαιτέρω επεξεργασίας επιτυγχάνεται η παραγωγή ενός εξαιρετικά αρωματικού και φρουτώδους ελαιόλαδου.

Το «μανάκι» έχει «βαθιές ρίζες» στην περιοχή της Κορίνθου και ευδοκιμεί έξοχα εκεί· εξ ου και η ποικιλία αυτή είναι ευρέως γνωστή και ως «κορινθιακή». Το ελαιόλαδο από τις ελιές αυτής της ποικιλίας, διακρίνεται για τη γλυκύτητα και τα φρουτώδη αρώματα του.

Οι ελαιώνες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του ελαιόλαδου είναι «ξερικοί», ήτοι μη αρδευόμενοι, και «παλαιάς (αραιής) φύτευσης», ώστε τα δέντρα να βρίσκουν επαρκή υγρασία και τροφή.  Έχουν τεθεί στη διάθεση του πρότζεκτ από εμάς, τους εταίρους του ΤΡΑΓΟΥ, ή φιλικά/οικογενειακά μας πρόσωπα και καλλιεργούνται από τον παραγωγό Elton Berdufi σύμφωνα με τις επιθυμίες μας, δηλαδή με μέγιστο σεβασμό για τα δένδρα και το περιβάλλον τους.

Tragos_Bottle_2023-1lt_trans

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΤΡΑΓΟΣ»
(Συσκευασία: 1 Λίτρο)

Previous slide
Next slide

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΤΡΑΓΟΣ and Friends»
(Συσκευασία: φιάλη 750ml και τενεκές λευκοσιδήρου 3 λίτρων)

«ΤΡΑΓΟΣ and Friends»

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (βιολογικό)

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «ΤΡΑΓΟΣ and Friends» (βιολογικό) αποτελεί τη σύνθεση δύο εξαιρετικών ελαιόλαδων της περιοχής της Κορινθίας, ενός από ελιές της ποικιλίας «μανάκι» και ενός από ελιές της ποικιλίας «κορωνέικη».

Οι δύο ποικιλίες συγκομίζονται ξεχωριστά, ανάλογα με την ωρίμανση τους, και στη συνέχεια συνενώνονται. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το ελαιόλαδο «ΤΡΑΓΟΣ and Friends» συνδυάζει τη φρουτώδη γεύση της ποικιλίας «μανάκι» με την πικάντικη της «κορωνέικης»!

Το «ΤΡΑΓΟΣ and Friends» δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο. Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς γιατί εγκαινιάζει τη συνεργασία μας με άλλους παραγωγούς της περιοχής μας που μοιράζονται τις αξίες μας. Ο Γιάννης Αγγιστριώτης αγαπάει τη γη του και φροντίζει με γνώση και μεράκι τα δένδρα του. Είναι μεγάλη χαρά μας να τον έχουμε στην ομάδα μας!

Εγγραφείτε στο
NEWSLETTER μας!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email σχετικά με την ανάπτυξη των ελαιόδεντρων μας, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το πρότζεκτ μας ή για τα προϊόντα μας
ή θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας ή έχετε κάποια πρόταση ή ιδέα να μας μεταφέρετε,
παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info[a]tragos.gr).

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το πρότζεκτ μας ή για τα προϊόντα μας ή θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας ή έχετε κάποια πρόταση ή ιδέα να μας μεταφέρετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email (info[a]tragos.gr).

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάτωθι φόρμα επικοινωνίας.

"ΤΡΑΓΟΣ PHOTO BEAUTY CONTEST"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Με χαρά σας προσκαλούμε, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, να συμμετάσχετε στο φωτογραφικό διαγωνισμό μας με θέμα: «Ο Τράγος».