Previous slide
Next slide

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
Προσωπικού Χαρακτήρα- Ενημέρωση

Με την παρούσα πολιτική η Εταιρεία μας, σε συμμόρφωση προς την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Δεδομένων -Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679) για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σας ενημερώνει για τους όρους με τους οποίους, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας[1], συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα[2] σας.

[1] Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

[2] Κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»).

Επωνυμία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΡΑΓΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διακριτικός τίτλος: ΤΡΑΓΟΣ Α.Ε.

Αριθ. Γ.Ε.ΜΗ: 146721901000

Έδρα: Ιουλιανού αριθ. 67, 10433 Αθήνα

Email: info[a]tragos.gr

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), συλλέγουμε από εσάς τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σας επιλέγετε να συμπεριλάβετε στα μηνύματα αυτά.

Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε να εγγραφείτε στη λίστα του Newsletter μας, συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας και τη διεύθυνση IP σας.

Χρησιμοποιούμε τα άνω προσωπικά δεδομένα σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας. Αποστέλλοντας τις ως άνω πληροφορίες σας μέσω email, χορηγείτε τη συγκατάθεσή σας σε αυτή την επεξεργασία τους. Η συγκατάθεσή σας αυτή είναι η νομική βάση της εκ μέρους μας επεξεργασίας.

Επίσης, εφόσον το έχετε επιλέξει με την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών του Newsletter μας, χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας για να σας αποστέλλουμε τα Newsletter μας και να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα και τις δραστηριότητές μας. Και για αυτή την επεξεργασία, νομική βάση είναι η συγκατάθεσή σας, την οποία χορηγείτε με την εγγραφή σας στην άνω λίστα. Μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας και να απεγγραφείτε από την άνω λίστα, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που περιέχεται στο συνοδευτικό email του Newsletter ή αποστέλλοντας το αίτημά σας με email στη διεύθυνση info[a]tragos.gr. 

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται στο αρχείο μας μέχρι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info[a]tragos.gr

Ενδέχεται τα προσωπικά δεδομένα σας να διαβιβάζονται σε τρίτα πρόσωπα που ενεργούν για λογαριασμό μας ως Εκτελούντες την επεξεργασία[3], όπως λ.χ. οι σύμβουλοι ΙΤ μας, πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting), ο διαχειριστής του Ιστοτόπου μας, αποκλειστικά και μόνο προς το σκοπό παροχής των υπηρεσιών τους προς εμάς. Πέραν των ανωτέρω, δεν θα διαβιβάσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

[3] Το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου της επεξεργασίας.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας έχετε τα δικαιώματα που προβλέπονται στα άρθρα 15 έως 18, 20 και 21 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων (Κανονισμός ΕΕ 2016/679, εφεξής “ΓΚΠΔ”). Ειδικότερα, έχετε το δικαίωμα:

  • πρόσβασης, δηλαδή το δικαίωμα να γνωρίζετε εάν δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας και να λαμβάνετε πληροφορίες για τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και συγκεκριμένα τις κατηγορίες αυτών, την πηγή τους, τους σκοπούς της επεξεργασίας και τους αποδέκτες (ή κατηγορίες αποδεκτών) προς τους οποίους κοινοποιήθηκαν ή πρόκειται να κοινοποιηθούν, τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, εφόσον υφίσταται τέτοια, το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας ή τα κριτήρια που το καθορίζουν, καθώς και για τα σχετικά δικαιώματά σας που αναφέρονται στην παρούσα (άρθρο 15 του ΓΚΠΔ).
  • διόρθωσηςανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ή συμπλήρωσης αυτών αν είναι ελλιπή (άρθρο 16 του ΓΚΠΔ).
  • διαγραφής – «δικαίωμα στη λήθη», εφόσον συντρέχει κάποια από τις περιπτώσεις του άρθρου 17 του ΓΚΠΔ (λ.χ. αν η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας δεν είναι πλέον απαραίτητη, αν έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας, αν τα δεδομένα σας υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα κλπ).
  • περιορισμού της επεξεργασίας, εφόσον συντρέχει κάποια από τις περιπτώσεις του άρθρου 18 του ΓΚΠΔ (λ.χ. αν αμφισβητείται η ακρίβεια των δεδομένων, αν η επεξεργασία είναι παράνομη, αν τα δεδομένα σας δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας κλπ).
  • στη φορητότητα των δεδομένων σας, δηλαδή το δικαίωμα να λάβετε από εμάς ένα αντίγραφο όλων των υπό επεξεργασία δεδομένων σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, ή να ζητείτε από εμάς τη διαβίβαση, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας (άρθρο 20 του ΓΚΠΔ).
  • εναντίωσης στην επεξεργασία, υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 21 του ΓΚΠΔ (λ.χ. σε κάθε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας βάσει των εννόμων συμφερόντων μας ή για σκοπούς απευθείας προώθησης).
  • να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας πριν την ανάκλησή της.
    Μπορείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα ανωτέρω δικαιώματά σας, ή να ζητήσετε διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info[a]tragos.gr

Περαιτέρω, σε περίπτωση που θεωρείτε ότι έχει παραβιαστεί οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή (Για την Ελλάδα, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – www.dpa.gr).

Ο Ιστότοπός μας χρησιμοποιεί «Cookies». Προκειμένου να ενημερωθείτε για την χρήση των Cookies, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική IP & Cookies.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email σχετικά με την ανάπτυξη των ελαιόδεντρων μας, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

×