ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024
"ΤΡΑΓΟΣ PHOTO BEAUTY CONTEST"

Ο καλοκαιρινός φωτογραφικός διαγωνισμός μας,
«ΤΡΑΓΟΣ Photo Beauty Contest» ολοκληρώθηκε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024
"ΤΡΑΓΟΣ PHOTO BEAUTY CONTEST"

Με χαρά σας προσκαλούμε, επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, να συμμετάσχετε στο φωτογραφικό διαγωνισμό μας με θέμα: «Ο Τράγος» (εφεξής: «ο Διαγωνισμός»).

Ο τράγος αποτελεί ένα αρχέγονο σύμβολο της φύσης. Ενσαρκώνει τη φυσική δύναμη και τη γονιμότητα. Δεσπόζει στον ελλαδικό χώρο, καθώς μπορεί να κινηθεί και να τραφεί σε άγονα και δυσπρόσιτα μέρη. Τέτοια η χώρα μας έχει πολλά.

Αντίστοιχη με τη σημασία του για την επιβίωση των ανθρώπων του τόπου μας, είναι και η παρουσία του στον πολιτισμό μας, ιδιαίτερα τον αρχαιοελληνικό. Είναι συνυφασμένος με τη λατρεία του Διονύσου και την αρχαία τραγωδία, εμφανίζεται ως Πάνας ή σάτυρος, πρωταγωνιστεί στους μύθους του Αισώπου…

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι  φωτογράφοι και κοινό να γνωρίσουν τον τράγο και το φυσικό του περιβάλλον καθώς και να στοχαστούν περί της διαχρονικής σημασίας της νομαδικής κτηνοτροφίας για την ευημερία του τόπου μας.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

2. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι δωρεάν.

3. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι η ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων του. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει με την υποβολή της φωτογραφίας τους να συνυποβάλουν αντίγραφο του παρόντος κειμένου με τα στοιχεία και την υπογραφή τους.

4. Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό με μια (1) φωτογραφία, ή οποία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει ένα τράγο (μόνο ή στο κοπάδι του). Για την έγκυρη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων θα πρέπει να αποστείλει έως την 15/9/2024 τη φωτογραφία του σε ηλεκτρονική μορφή [αποδεκτοί τύποι αρχείου: .jpeg ή .png / ιδανική ανάλυση: 72dpi / ιδανική διάσταση: 1920 x 1080pixel] μαζί με το παρόν κείμενο υπογεγραμμένο ως ανωτέρω (όρος 3)  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση info@tragos.gr, αναγράφοντας στο συνοδευτικό μήνυμα με λατινικούς χαρακτήρες το ονοματεπώνυμό του, καθώς και το σημείο φωτογράφισης, π.χ. Tragakis-Nikos-Attiki-Legraina.

5. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email) που υποβάλλονται στην εταιρεία μας με την αποστολή του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος της συμμετοχής τους, είναι απαραίτητη προς το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού (ενδεικτικά για την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες, τη συσχέτιση των υποβαλλόμενων φωτογραφιών με τους συμμετέχοντες, τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και του ονόματος του νικητή μέσω ανάρτησης στον ιστότοπο της εταιρείας σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού). Με την υποβολή της συμμετοχής του ως ανωτέρω, ο συμμετέχων βεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και αποδεχθεί την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας που είναι αναρτημένη στη διεύθυνση https://tragos.gr/el/politiki-prostasias-prosopikwn-dedomenwn/.

6. Η Εταιρεία μας προτίθεται να ενημερώσει το κοινό για το Διαγωνισμό και μέσω Facebook. Ως απαιτείται κατά τους όρους χρήσης του Facebook (https://www.facebook.com/policies_center/pages_groups_events) κάθε συμμετέχων στο Διαγωνισμό α) απαλλάσσει το Meta από κάθε ευθύνη και β) επιβεβαιώνει ότι η εν λόγω προωθητική ενέργεια δεν είναι χορηγούμενη από το Meta ούτε υποστηρίζεται, διεξάγεται ή σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτό.

7. Για λόγους προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν επιτρέπεται η υποβολή φωτογραφιών που απεικονίζουν πρόσωπα. Φωτογραφίες που απεικονίζουν πρόσωπα θα αποκλείονται από το Διαγωνισμό και θα διαγράφονται.

8. Με την υποβολή της φωτογραφίας του ως ανωτέρω, κάθε συμμετέχων α) βεβαιώνει ότι η υποβληθείσα φωτογραφία είναι αποκλειστικά και μόνο δική του δημιουργία και ότι ο ίδιος είναι ο δικαιούχος των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επ’ αυτής,  και β) χορηγεί στην εταιρεία μας «ΤΡΑΓΟΣ Α.Ε.» άνευ ανταλλάγματος το αορίστου διαρκείας, μη αποκλειστικό δικαίωμα να αναρτά τη φωτογραφία – πάντα με αναφορά του  ονόματος του δημιουργού της – στον ιστότοπό της (www.tragos.gr).

9. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν με κριτήριο το γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα. Η απόφαση της διοργανώτριας εταιρείας ως προς το νικητή του Διαγωνισμού είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν χρήζει αιτιολόγησης.

10. Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι την 30/9/2024 με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.tragos.gr.

11. Θα βραβευτεί ένα (1) έργο. Το βραβείο είναι τρείς διανυκτερεύσεις για δυο άτομα (διπλό δωμάτιο) με πρωινό στον ξενώνα «Μουσαφίρ Οντάς» στο Καπέσοβο Ζαγορίου. Η διανυκτέρευση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) μηνών από τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού κατόπιν απευθείας συνεννόησης (περί διαθεσιμότητας) με το ξενώνα «Μουσαφίρ Οντάς». Εφόσον ο νικητής επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις διανυκτερεύσεις κατά τη διάρκεια εορτών και αργιών, θα πρέπει να συνεννοηθεί έγκαιρα.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email (info@tragos.gr).

Ελπίζουμε το θέμα να σας εμπνεύσει και να σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας περιηγήσεις πάντα προσεκτικά και με σεβασμό στο ζώο!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω email σχετικά με την ανάπτυξη των ελαιόδεντρων μας, ανακοινώσεις νέων προϊόντων, ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και πολλά άλλα.